Scroll to top
© 2018, Reefer System
en nl
kelly-reefersystem

Kelly Ruiter

Marketing & Sales

Kelly is afgestudeerd aan TMO Fashion Business School. Na haar studie heeft ze 5 jaar voor Esprit Europe B.V gewerkt, eerst op de afdeling Customer Service en vervolgens als account manager bij de Bodywear divisie.
Na Esprit kwam Nespresso op haar pad, onderdeel van de Nestlé Group. Hier begon zij in 2016 als account manager voor B2B. In deze functie verzorgde ze de sales aan B2B klanten voor de regio Noord-Holland.

Sinds april 2018 is ze gestart met werken bij haar vader in de scheepvaart industrie. Reefer System B.V. bestaat sinds 2001 en na het werken voor verschillende bedrijven in verschillende branches vond ze dat de tijd daar is om te gaan starten bij haar vader.

gerard-reefersystem

Gerard Ruiter

Oprichter

Gerard is werkzaam in de scheepvaart sinds 1974 toen hij startte als leerling cargadoor bij Ruys & Co die een rederij vertegenwoordigde in de V.S. voor commerciële en militaire lading.
Vanaf 1984 was hij werkzaam in de zeevracht expeditie en bood huis/huis diensten aan voor gecontaineriseerde lading (droog en temperatuur gecontroleerd) van Noord-West Europa naar bestemmingen in het Verre Oosten, Zuid Amerika en de V.S. Ook werd er een groupage dienst onderhouden voor temperatuur gecontroleerde lading van Rotterdam naar Singapore, Hong Kong en Boston/V.S.

In 1994 startte Gerard bij Temptrans B.V., onderdeel van Kloosterboer, waar hij verantwoordelijk was voor de scheepvaart, public relations en de ontwikkeling van nieuwe activiteiten. Zoals het opzetten van een agenten netwerk in Zuid-Amerika, opstarten van een barge dienst van diepzee haven naar de vrieshuizen in Nederland.

In april 2001 startte Gerard Reefer System B.V., een internationaal expeditie bedrijf met het doel niet alleen te groeien in de markt maar ook zicht te blijven houden op kwaliteit en goede diensten in alle aspecten van de bedrijfsvoering.