Scroll to top
© 2018, Reefer System
en nl

Telefoon — +31 (0)299 601530

Locatie — Nederland

Shipping, Forwarding & Distribution

Wij zijn een internationale zeevracht expediteur gespecialiseerd in het verschepen van droge lading en temperatuur gevoelige lading over de hele wereld. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de beste transportoplossing voor uw lading.

Contact.


[recaptcha]

Wij zijn Reefer System

Reefer System B.V., opgericht in 2001 en is een internationale zeevracht expediteur gespecialiseerd in het verschepen van droge lading en temperatuur gevoelige lading over de hele wereld. Droge lading zoals rubber, hout of graniet en temperatuur gevoelige lading zijn voedingsmiddelen; zoals bakproducten, vis, groentes of vlees.

We houden ons ook bezig met LCL reefer service en cross-trades voor zowel droge lading als temperatuur gevoelige lading. Daarnaast zorgen wij voor opslag, verzekering, transport en het leveren van zowel tweedehands als nieuwe (reefer) containers.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de branche is Reefer System B.V. een bedrijf dat staat voor ‘Logic Logistics’. Wij vinden het belangrijk om de focus te leggen op kwaliteit en goede service. Dit doen we onder andere door op een persoonlijke manier te werken met onze klanten met als doel een constructieve samenwerking op te bouwen en samen te kijken naar de beste oplossing om de goederen te vervoeren.

Zeevracht

Zeevracht

Transport over zee

More info
Wegtransport

Wegtransport

Wij bieden wegtransport

More info
Opslag

Opslag

Laden en lossen van uw container

More info
Transportverzekering

Transportverzekering

Verzekerd tijdens transport

More info
Homepage NL Placeholder
Homepage NL
0

Kg vis gedistribueerd in 2017

0

Export landen in 2017

0

Het jaar waarin we de eerste super freezer container hebben laten bouwen

Contact

gerard-reefersystem

Gerard

Volume 113, 1446 WH Purmerend | Nederland
g.ruiter@reefersystem.nl
+31 (0)299 601530