Scroll to top
© 2018, Reefer System

Telefoon — +31 (0)299 601530

Locatie — Nederland

Shipping, Forwarding & Distribution

Wij zijn een internationale zeevracht expediteur gespecialiseerd in het verschepen van droge lading en temperatuur gevoelige lading over de hele wereld. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de beste transportoplossing voor uw lading.

Contact.  Wij zijn Reefer System

  Reefer System B.V., opgericht in 2001 en is een internationale zeevracht expediteur gespecialiseerd in het verschepen van droge lading en temperatuur gevoelige lading over de hele wereld. Droge lading zoals rubber, hout of graniet en temperatuur gevoelige lading zijn voedingsmiddelen; zoals bakproducten, vis, groentes of vlees.

  We houden ons ook bezig met LCL reefer service en cross-trades voor zowel droge lading als temperatuur gevoelige lading. Daarnaast zorgen wij voor opslag, verzekering, transport en het leveren van zowel tweedehands als nieuwe (reefer) containers.

  Met meer dan 40 jaar ervaring in de branche is Reefer System B.V. een bedrijf dat staat voor ‘Logic Logistics’. Wij vinden het belangrijk om de focus te leggen op kwaliteit en goede service. Dit doen we onder andere door op een persoonlijke manier te werken met onze klanten met als doel een constructieve samenwerking op te bouwen en samen te kijken naar de beste oplossing om de goederen te vervoeren.

  Zeevracht

  Zeevracht

  Transport over zee

  More info
  Wegtransport

  Wegtransport

  Wij bieden wegtransport

  More info
  Opslag

  Opslag

  Laden en lossen van uw container

  More info
  Transportverzekering

  Transportverzekering

  Verzekerd tijdens transport

  More info

  Homepage NL
  0

  Kg vis gedistribueerd in 2017

  0

  Export landen in 2017

  0

  Het jaar waarin we de eerste super freezer container hebben laten bouwen

  Contact

  gerard-reefersystem

  Gerard

  Volume 113, 1446 WH Purmerend | Nederland
  g.ruiter@reefersystem.nl
  +31 (0)299 601530